koe stuurt sms, boer redt kalfje.

Vodafone Boerkoe square

VodafoneZiggo vroeg me om een serie korte stukken te schrijven over het internet of things. Het meeste werk hadden ze zelf al gedaan, eigenlijk ging het meer om redigeren. Leuke klus.

Koe stuurt sms, boer redt kalfje
De huurauto die je niet terug hoeft te brengen
Porsche leert Nederland eerlijk delen

Het werden een stuk of vijfentwintig artikelen. Daar steek ik dan weer veel van op. Ze weten echt veel van IoT, daar bij Vodafone. En van hun kant vinden ze mijn werk blijkbaar ook leuk: “Oh zij is zo blij met je :-) Het is echt zo leuk om te horen welke reacties er uit haar komen als ze een artikel van je leest. Wat een feest!”
Klant stuurt sms, copywriter bloost.

Vervolgens heb ik samen met Eva Romy Wiese en Mike Rondaij een soort van ministudio gevormd. Met z’n drieën zijn we op afroep beschikbaar voor Vodafone Business en hebben we inmiddels diverse whitepapers en e-books geschreven, banners en social posts geproduceerd en tientallen presentaties in elkaar gezet voor de account managers.