opdrachtgevers.

In de afgelopen jaren heb ik onder meer gewerkt voor:

Bureaus: Born05, Brandfighters, DCD, Deloitte Digital, Dept, Digitas LBi, Fabrique, The Garage, Kokoro, Matters Most, Momkai, N=5, Nomads, Ogilvy, The Young, True Ideas, Unplugged, Wenneker en We Are Blossom.

Merken: ABP, Aegon, AM, ANWB, Asics, BenthemCrouwel, Bols, Close, Club Air, The Embassy of Good Science, Essent, Etergo, het Financieele Dagblad, Fit For Free, GITP, Hymn, IKEA, Independer, ING, Jeugdbescherming, Ksyos, KLM, KPMG, De Lotto, Lucky Day, Lygature, Migrainefonds, Monuta, Museum De Lakenhal, Natuurmonumenten, Nederlandse Loterij, NEMO, OHRA, Oncode Institute, ONVZ, Oranje Fonds, OVG | Edge Technologies, Parkbee, Peugeot, Philips, Phone House, Rabobank, SBS, Schoonenberg, Simyo, SNS, Staatsloterij, Stadgenoot, Swapfiets, Tele2, Telfort, Temper, Toto, Urban Land Institute, Valdispert, Valtifest, VanMoof, Vodafone, Walibi en Ziggo.