opdrachtgevers.

In de afgelopen jaren heb ik onder meer gewerkt voor:

Bureaus: Born05, Brandfighters, Code d’Azur, DCD, Deloitte Digital, Dept, Digitas LBi, Fabrique, The Garage, Kokoro, Matters Most, Momkai, Morrow, N=5, Nomads, Ogilvy, Studio Louter, The Young, True Ideas, Unplugged, Wenneker en We Are Blossom.

Merken: ABP, Aegon, AM, ANWB, Asics, BenthemCrouwel, Bit Academy, Bohn Stafleu van Loghum, De Brauw Blackstone Westbroek, Close, Club Air, Correspondent Foundation, Dyme, Easybroker, Edge Technologies, The Embassy of Good Science, Essent, Etergo, het Financieele Dagblad, Fit For Free, GITP, Hymn, IKEA, Independer, ING, Interim Valley, Jeugdbescherming, Kimo, Ksyos, KLM, KPMG, KWF, Litebit, De Lotto, Lucky Day, Lygature, Maastricht UMC+, Migrainefonds, Mollie, Monuta, Museum De Lakenhal, Natuurmonumenten, Nederlandse Loterij, NEMO, NIZO, OHRA, Oncode Institute, ONVZ, Oranje Fonds, Parkbee, Peugeot, Philips, Phone House, Priva, Rabobank, Recruitee, Rockstart, RStudio, SBS, Schoonenberg, Sidestep, Simyo, SNS, Staatsloterij, Stadgenoot, Swapfiets, Tele2, Telfort, Temper, Toto, Urban Land Institute, UWV, Valdispert, Valtifest, VanMoof, Vive, VodafoneZiggo en Walibi.