labello moodsisters houdt fans maandenlang bezig.

Vroeger, ja vroeger… Toen had je nog Hyves. En Labello wilde daar graag bij haar fans in beeld blijven. En tussen de oren. Maar hoe lang kun je doorgaan over lipverzorging? Daarom bedachten we een nieuw platform: Labello Moodsisters. Daarmee deel je met vriendinnen je mood én de muziek waar je naar luistert. Vinden ze leuk. Het resultaat? Gangbare actiepagina’s in Hyves waren meestal na een paar weken wel klaar, maar deze activatie werd meer dan 9 maanden helemaal suf gedraaid.

labello_moodsisters_1  labello_moodsisters_2 labello_moodsisters_3  labello_moodsisters_4

Concept, copy en art samen met copywriter Roland van Beveren en art directors Joshua Hoogeboom en Sander Appel. Design door Vincent van Rouwendal. Genomineerd voor de Dutch Interactive Awards.